Eneraudit és un recurs que t’ajuda a conèixer el comportament energètic d’un edifici i quins factors hi influeixen i com pots reduir-ne el consum d’energia.

Basat en una auditoria professional, amb Eneraudit pots determinar el consum energètic del teu edifici i aprendre a reduir-lo. Hi trobaràs:


AUDITA EL TEU EDIFICI


Vols saber quin és el consum de casa teva, de l’escola, l’oficina o el teu comerç?

En aquest apartat trobaràs un formulari imprimible, basat en una auditoria professional, amb el qual podràs recórrer l’edifici i anotar les dades que et permetran fer una acurada diagnosi energètica. Entra-les a la base de dades i obtindràs els resultats i recomanacions de com ser energèticament més eficient.


JUGA A CONSTRUIR UN EDIFICI


Construeix el teu ecoedifici, juga a escollir quins elements faran que el teu edifici sigui energèticament més eficient!

Aquest recurs t’ofereix la possibilitat de descobrir, de forma lúdica, quins són els millors criteris per construir un edifici energèticament eficient. Pots escollir entre diverses opcions que aniran bastint el teu edifici i et permetran reduir més o menys el consum d’energia en el transcurs de les teves activitats quotidianes al llarg d’un any.


INVESTIGA I APRÈN NOUS CONCEPTES


Et queden dubtes? En vols saber més?

En aquest apartat, orientat als centres educatius, descobriràs diferents conceptes sobre l’energia que et seran de gran utilitat per a la resta de propostes. També pots descarregar-te les fitxes d’activitats, fer els exercicis i aprofundir en alguns dels conceptes apresos.


TORNARlavola